Hvalpe

Gammel Dansk hønsehunde hvalpe 

Aastrupgaard Maj er den 6/11-23 nedkommet med 9 dejlige GDH hvalpe. 
Hvalpene har selvfølgelig DKK stambog. 
Hvalpene er født PRA frie (fri for blindhed) 

Mor: Aastrupgaard Maj 

Far: Aastrupgaard Valter 

Begge forældre er fantastiske familie og jagthunde. Maj har desuden bestået jaglig vurdering i GDH. 


Der var 5 hanner og 4 tæver. 

Alle 9 stk. har fundet et nyt hjem og vi glæder os til at følge med på sidelinjen . 


8-9 uger gamle 

2 uger - 20/11-23

Hvalpe 2023Astrupgaards Bess og Obelix vom maistrand
kuld 2023

Aastrupgaard Tjalfe, Aastrupgaard Teddy, Aastrupgaard Thyra, Aastrupgaard Tessie, Aastrupgaard Tess

Information om alle hvalpekuld der opdrættes på Aastrupgaard: 
Alle Gammel danske hønsehunde hvalpe samt Ruhårede Standard og Dværggravhundehvalpe bliver stambogsført i Dansk Kennel Klub.(DKK).
Alle gravhundehvalpe bliver stambogført efter den størrelse som tæven til kuldet har. Gravhunde kan flyttes fra en størrelsesvariant til en anden efter 15 mdr`s alderen.

Alle hvalpe bliver chippet og registreret i Dansk Hunderegister.

Alle hvalpe bliver dyrlæge kontrolleret ved slutningen af deres 7 leveuge. De får 1 x vacc.(Parvovirus, hundesyge, leverbetændelse og parainfluenza) . Der udføres dyrlægetjek, hvor der udfærdiges sundhedsbog med kontrol af psyke og almen sundhed, hjertelyd etc.

Sundhedsbog udleveres og gennemgåes af køber og sælger i samråd. 
Hvis der findes en  fejl på hvalpen, under dette tjek, vil køber altid blive kontatet inden køber kommer for at hente hvalpen således man har mulighed for at trække sig fra købet. 


Der medfølger altid en hvalpepakke som består af. 
Sundhedstjek + sundhedsbog
Registrering i Dansk hunde Register samt DKK 
Pasningsvejledning 
DKK købskontrakt. 
Hvalpefoder til den første tid, typisk vil det være Eukanuba hvalpefoder. 
Godbidder mv, som hvalpen har været vant til her. 
Lidt legetøj
Et tæppe der har ligget i kurven hos hvalpene, så der der noget der dufter velkendt i et nyt hjem. 


Som opdrætter:
Vi forbeholder vi os ret til at fravige et salg af hvalp til hvalpekøbere, hvis der er fejl eller mangler ved den aktuelle hvalp eller køber og hvalp ikke matcher hinanden.

Som sælger påtager vi os intet økonomisk ansvar/forpligtelser når hvalpen er overdraget til køber. Dvs at køber selv skal påberegne udgifter til foder, vaccinationer, forsikringer,trimning, dyrlægeudgifter herunder udtrækning af tilbageholdte mælketænder mm. Vi gør opmærksom på at en færdig udviklet hund kan afvige i forhold til de størrelser der er angivet i racestandarden for den aktuelle race. Hvalpene vil som udgangspunkt blive solgt som familiehunde, men vi opfordere altid til at gøre bruge hunden til jagt, udstilling mv. Vi udvælger ikke hvalpene til køber, eller fastholder køber i et køb af hvalp/hund.  Vi rådgiver gerne køber i et valg af hvalp.


Hvis man fortryder sit køb eller der kommer en uforudset hændelse som gør at man ikke kan beholde hvalpen/hunden, er der altid mulighed for at vi kan tage hvalpen/hunden retur eller hjælpe med at finde et nyt hjem. - Vi vil ALTID gerne kontaktes når en hvalp fra os skal finde et nyt hjem. 

Men Vi forventer selvfølgelig at kommende købere har sat sig ind i det, at købe og eje et levende dyr, og det ansvar og de forpligtelser dette medfører. Læs evt pasningsvejledningen for den race som er aktuel for netop den dig/jer.Vi kræver af hvalpekøber, at en gravhund købt her, bliver rygfotograferet når den er mellem 2-4 år.