NYHEDER 2021


NYHEDER 2021

Den 13 januar 

Vi håber alle er kommet godt indI 2021, vi glæder os rigtig meget til I år da vi forhåbentlig kan tage 2 nye hingste i avlen, Chadouf og Thrym (priser mv. + bedækningsbetingelser for hingstene er endu ikke opdateret og ikke gældende for 2021.).
- se mere om det under vores avlshingste side. 

Men vi glæder os også utrolig meget til at se den føl årgang vi skal have i 2021, vi skal have sidste årgang efter Molinas Michigan som er kommet retur til Norge,
efter vores låne periode.

Desværre også sidste årgang efter Hermits Chariot, som vi desværre mistede i 2020, han nåede at ifole Dalbos Lykke, og vi håber næsten at der kommer et hoppeføl, da vi solgte Aastrupgaards Vigga til england i 2020, efter helt samme kombination. 

Vi håber også at 2021 kan blive året hvor vi kan få udstillet vores 1 års plag Aastrupgaards Alva, og at vi evt. kan komme til Landsskuet med Aastrupgaards Thrym. 


På hundefronten skal vi i år have HD fotografere Aastrupgaards Maja, og have rygundersøgt Obelix og Bess, så det bliver meget spændende hvad deres sundhedsresultater bliver, da det jo har en afgørende betydning for vores fremtidige avl med hundene. 

Jeg har lige lavet en hvalpeside hvor man kan se vores nuværende lille vidunder Cleo, som leder efter den helt rigtige familie der ønsker at bruge Cleo til mere end klappe hund.